List of products by brand Nordhem

Med Nordhems produkter kan du skapa ett badrum utöver det vanliga! När du som kund köper produkter från Nordhem så köper du design som värmer - både funktionellt och emotionellt. Ett litet axplock av våra storsäljande badkar är: Saltholmen, Marholmen, TorekovLilleby och Ekerö - bland handdukstorkar kan nämnas Nääs, Solliden, KaknäsLäckö och Carlsten. Med huvudkontor i Göteborg designar och producerar familjeföretaget exklusiva handdukstorkar, badkar och badrumstillbehör med mycket hög finish och kvalitet. Om du vill njuta av vardagslyx utöver det vanliga i ditt badrum, som skiljer sig från mängden och inte är standard, så har du hittat rätt. Nordhem tillverkar produkter som ger dig just det! 

Med Nordhems produkter kan du skapa ett badrum utöver det vanliga - när du som kund köper produkter från Nordhem så köper du design som värmer - både funktionellt och emotionellt. Ett litet axplock av våra storsäljande badkar är: SaltholmenMarholmenTorekovLilleby och Ekerö - bland handdukstorkar kan nämnas NääsSollidenKaknäsLäckö och CarlstenÄnda sedan starten 2004 har Nordhems vision varit att skapa produkter som tillför något på marknaden. Allt började i väldigt liten skala med tre olika handdukstorkar i produktportföljen SofieroBorgholm och Drottningholm. Redan då var det stilren design och riktigt hög kvalitet som utmärkte produkterna. Med huvudkontor i Göteborg designar och producerar familjeföretaget exklusiva handdukstorkar, badkar och badrumstillbehör med mycket hög finish och kvalitet. För Nordhem är ingen detalj för liten för att designas och genom nytänkande formgivning så har de skapat fantastiska produkter som tex. den vertikala handdukstorken Rosendal som kom som ett svar på kundernas önskemål om ”en elegant handdukstork för små utrymmen”. På den vägen har deras produktutveckling fortsatt genom åren och idag har Nordhem Sveriges största sortiment av badkar och handdukstorkar för den skandinaviska marknaden. 

Om du vill njuta av vardagslyx utöver det vanliga i ditt badrum, som skiljer sig från mängden och inte är standard, så har du hittat rätt. Nordhem tillverkar produkter som ger dig just det! Hemgallerian.se är stolta återförsäljare av produkter från Nordhem

Less
Visar 1-24 av 99 objekt