List of products by brand Strand

Strand Stainless är ett familjeföretag som funnits i närmare 60 år, de tillverkar blandare, diskhoar, handdukstorkar och badrumstillbehör i högkvalitativt rostfritt stål. Inget material är så hållbart, så hygieniskt, så miljövänligt och så enkelt att rengöra som rostfritt stål. Strands produkter är inte bara skapade med miljömedvetenhet utan erbjuder enkla, stilrena och tidlösa linjer. Former för både modernism och traditionalism.
Strand Stainless står för kvalité- Produkterna designas i Sverige och materialet håller upp till 30 år med enkel rengöring. När produkten har gjort sitt hos dig är den även 100% återvinningsbar. Strand använder sig av premiumkomponenter invändigt från ledande europeiska tillverkar som Neoflex, Neoperl, CeramTec, Kerox med flera och tillämpar en 10 års garanti om installationen är rätt utförd. 
Är det någon produkt som du saknar i vår webshop? Klicka här och skriv vad du saknar så återkommer vi snarast till dig - vi tillhandahåller hela Strands sortiment - alltid till bra priser och snabba, fraktfria leveranser direkt hem till dörren!

Visar 1-24 av 182 objekt