Macro Skagen U

Lagervara

Skagen U – den flexibla duschen Duschen Skagen U är en av de smartaste duschlösningarna på marknaden. Monterad mitt på en vägg ger den ett lyxigt intryck och kan fällas in mot väggen så att den nästan försvinner. Kan placeras asymmetriskt Ett fönster i ditt badrum kan ställa till det, men duschen Skagen U kan placeras... Läs mer...
Tillbehör
  • Alltid fri frakt
  • Full returrätt
  • Trygg e-handel
  • Betala efter 14 dagar
Från 333:- /mån

Rek. pris:9 985:-
Du sparar: 2 197:-

Vårt pris: 7 788:-

Erbjudandet gäller t.o.m. 20/08

st

Köp nu!

  • Leveranstid - Normalt 3-5 arbetsdagar. Stora Skagen U med ICE glas är leveransstoppad.
  • Alltid fraktfrit inom sverige - Full returrätt 30 dagar
    Kunnig kundtjänst - Snabba leveranser
 
Mer information

Skagen U – den flexibla duschen

Duschen Skagen U är en av de smartaste duschlösningarna på marknaden. Monterad mitt på en vägg ger den ett lyxigt intryck och kan fällas in mot väggen så att den nästan försvinner.

Kan placeras asymmetriskt

Ett fönster i ditt badrum kan ställa till det, men duschen Skagen U kan placeras asymmetriskt brevid fönstret. Du får då ett väldigt stort duschutrymme där duschdörrarna kan fälls in för att få mera plats i badrummet när du inte använder duschen.

Compact living med Skagen U

Har du ett litet badrum och tror att du inte får plats med en duschhörna? Då är Skagen U din lösning! Du behöver i princip bara 10 cm från väggar och badrumsmöbler för att få in din nya dusch och på så sätt nyttja hela ditt lilla badrum. När duschen inte används kan dörrarna fällas in och du använder hela ditt lilla badrum.

Stilren design

Skagen U har Macros unika signum. Duschen har en mjuk, svepande profil som tillsammans med det integrerade gångjärnet smälter samman med glaset och skapar en stilren design.

Färger

Skagen U finns i profilerna vit, glans och natur. Som glas kan man välja klart glas, Ice (frostat) samt Screen, som är halvforstat. Det helfrostade glaset ICE är leveransstoppad i stora Skagen U.

Det mesta är förmonterat

Duschen är enkel att montera. En nyhet med hela Skagenfamiljen är att det mesta är förmonterat. Gångjärnen är steglöst justerbara och går även att justera när duschen väl är på plats. Profilerna har förstansade ovala hål som ger större justermån. Dörrarna är som tidigare vändbara för att göra monteringen så enkel som möjligt.

Kombinera din dusch

Skagen U har många variationsmöjligheter och ger dig en flexibel duschlösning som passar perfekt i ditt badrum.


Fakta

Höjd (mm)1950
FärgAlu natur, glans, matt vit
GlasKlarglas
SerieSkagen U
TillverkareMacro

Skriv ett omdöme

Macro Skagen U

Macro Skagen U duschvägg

Skriv ett omdöme

 
Frågor om produkten

Inga frågor just nu.

Ditt namn

Din epost

Din fråga

Vänligen svara på frågan nedan
9 + 3 =

Tillbehör

Nyligen visade produkter

Menu

Nyligen visade produkter