Dansani Luna Cadenza tvättställ

Lagervara

Dansani Luna Cadenza, ett helgjutet marmortvättställ i otraditionell och assymetrisk design. Cadenza-tvättställets moderna och nytänkande linjer är både formsköna och funktionella. Tvättställets smala djup och tillhörande möbler ger gott om plats för en stor bassäng, som med sin assymetriska design öppnar sig ut mot badrummet. Cadenza finns som... Läs mer...
  • Alltid fri frakt
  • Full returrätt
  • Trygg e-handel
  • Betala efter 14 dagar
Från 169:- /mån

Rek. pris:4 640:-
Du sparar: 696:-

Vårt pris: 3 944:-

Erbjudandet gäller t.o.m. 22/07

st

Köp nu!

  • Leveranstid - 1-3 veckor
  • Alltid fraktfrit inom sverige - Full returrätt 30 dagar
    Kunnig kundtjänst - Snabba leveranser
 
Mer information

Dansani Luna Cadenza, ett helgjutet marmortvättställ i otraditionell och assymetrisk design. Cadenza-tvättställets moderna och nytänkande linjer är både formsköna och funktionella. Tvättställets smala djup och tillhörande möbler ger gott om plats för en stor bassäng, som med sin assymetriska design öppnar sig ut mot badrummet. Cadenza finns som både höger- och vänstermodell.

Mått
Bredd: 1095 mm
Höjd: 80 mm
Djup: 470 mm

OBS! Cadenza tvättstället saknar bräddavlopp/överfyllnadsskydd vilket innebär att en ostängbar bottenventil krävs! Finns även med tvättställsskåp.

Skriv ett omdöme

Dansani Luna Cadenza tvättställ

Dansani Luna Cadenza gjutmarmortvättställ

Skriv ett omdöme

 
Frågor om produkten
Ditt namn

Din epost

Din fråga

Vänligen svara på frågan nedan
9 + 7 =
FRÅGA: Är tvättställets djup 47 det djupaste måttet på tvättstället. Hur djup är kommoden? Med vänlig hälsning, Margareta

SVAR: Hej Margareta! 47cm är det djupaste måttet på tvättstället. Avlastningsytans djup är 35,5cm vilket också är kommodens djup.

Nyligen visade produkter

Menu