Enjoy Candles Ivory Smooth- Classic

Lagervara

Enjoy Candles är handgjorda av 100% äkta vax, i flera färger lyser de upp och skapar stämning inomhus och utomhus i alla hem oavsett inredningsstil. De är ett brandsäkert alternativ till vanliga blockljus för alla som tänker på säkerheten och miljön men inte vill kompromissa med känslan. Vad är då hemligheten med dessa verklighetstrogna ljus? Jo... Läs mer...
  • Alltid fri frakt
  • Full returrätt
  • Trygg e-handel
  • Betala efter 14 dagar
Från 13:- /mån

Vårt pris: 299:-

st

Köp nu!

  • Leveranstid - 3-5 arbetsdagar
  • Alltid fraktfrit inom sverige - Full returrätt 30 dagar
    Kunnig kundtjänst - Snabba leveranser
 
Mer information

Enjoy Candles är handgjorda av 100% äkta vax, i flera färger lyser de upp och skapar stämning inomhus och utomhus i alla hem oavsett inredningsstil. De är ett brandsäkert alternativ till vanliga blockljus för alla som tänker på säkerheten och miljön men inte vill kompromissa med känslan. Vad är då hemligheten med dessa verklighetstrogna ljus? Jo Enjoy Candles har en unik patenterad teknologi som gör att de står ut från andra LED ljus. Tiple LED använder sig av tre LED lampor, noggrant placerade och programmerade att skapa stämningsfullt flammande sken med dansande skuggor precis som ett levande ljus.

Till skillnad från andra eldfria ljus på marknaden kräver Enjoy Candles endast två AA batterier för minst 450 timmars brinntid, LED lamporna har en 10 års garanti. Om du använder "Set it and Forget it" timer funktionen, ger den dig möjligheten att bestämma en tid varje dag när ljusen tänder och släcker sig själva, och du behöver endast byta batterier fyra gånger per år!

 

Enjoy Candles är alla handgjorda och det finns inte två likadana, alla har sin unika form, vilket bidrar till det levande intrycket. De är de enda ledfria ljus i världen som verkligen avspeglar beteendet och färgen i ett levande ljus. Ljusen är så verklighetstrogna att dina vänner kommer försöka blåsa ut dem!

- Doftfria

-100% äkta virgin vax, miljövänligaste och renaste formen.

-Alla ljus är handgjorda och unika.

-10års garanti på LED tekniken.

-Timer som ger dig möjlighet att själv bestämma när under dagen du vill ha ljusen tända.

- Funkar även i barnrummet som en mild nattlampa.

- Underbart till jul! Gör dina egna arrangemang med mossa, granris eller dyl utan att fundera på brandrisken!

-Finns i fyra olika storlekar.

 

(Batterier ingår ej)

Skriv ett omdöme

Enjoy Candles Ivory Smooth- Classic

Enjoy Candles Classic Ivory Smooth- Doftfria

Skriv ett omdöme

 
Frågor om produkten

Inga frågor just nu.

Ditt namn

Din epost

Din fråga

Vänligen svara på frågan nedan
7 + 5 =

Nyligen visade produkter

Menu