Oras Electra tvättställsblandare 6V

Lagervara

  Finish: Krom   Beröringsfri tvättställsblandarenmed temperaturvred. batteridrift 6V. Utloppspip 170 mm. Utrustad med smutsfilter, backventil och Oras autofocussensor som säkerställer en enkel installation utan injusteringar. Den beröringsfria funktionen i kombination med lågt flöde (6l/min) ger en mycket låg vatten-och... Läs mer...
  • Alltid fri frakt
  • Full returrätt
  • Trygg e-handel
  • Betala efter 14 dagar
Från 130:- /mån

Rek. pris:3 800:-
Du sparar: 760:-

Vårt pris: 3 040:-

Erbjudandet gäller t.o.m. 22/07

st

Köp nu!

  • Leveranstid - 3-7 arbetsdagar
  • Alltid fraktfrit inom sverige - Full returrätt 30 dagar
    Kunnig kundtjänst - Snabba leveranser
 
Mer information

 

Finish: Krom

 

Beröringsfri tvättställsblandarenmed temperaturvred. batteridrift 6V. Utloppspip 170 mm. Utrustad med smutsfilter, backventil och Oras autofocussensor som säkerställer en enkel installation utan injusteringar. Den beröringsfria funktionen i kombination med lågt flöde (6l/min) ger en mycket låg vatten-och energiförbrukning.

Kan beställas med eller utan handdusch.

 

 

 

Över 30 års erfarenhet av elektroniska blandare syns verkligen i Oras Electra, vår mest använda och flexibla beröringsfria blandarserie. Finns nu även för hemmabruk. Med beröringsfria blandare kan vattenförbrukningen minskas till hälften samtidigt som användarvänligheten och hygienen stiger till en helt ny nivå. Den enkla designen står i kontrast till den genialiska tekniken på insidan, som omedelbart visar hur enkel Oras Electra är att använda – och hålla ren. Det breda sortimentet av Oras Electra-blandare för hela huset, med sin beprövade pålitlighet i oräkneliga offentliga lokaler, visar verkligen varför Oras är världsledande på beröringsfria blandare.
Design: Kirsi Svärd.

 


Skriv ett omdöme

Oras Electra tvättställsblandare 6V

Oras Electra tvättställsblandare 6V, pip 170 mm

Skriv ett omdöme

 
Frågor om produkten

Inga frågor just nu.

Ditt namn

Din epost

Din fråga

Vänligen svara på frågan nedan
5 + 3 =

Nyligen visade produkter

Menu