Spara-15%

Nibe Compact 200

Lagervara

Varmvattenberedare för villan. Storsäljaren med valfritt korrosionsskydd. COMPACT är den rätta lösningen för de flesta villahushåll. Den finns i två modeller; 200 och 300, där de två har tre olika korrosionsskydd (emalj, koppar, rostfritt) att välja på. För kalkhaltigt vatten finns beredaren COMPACT-Cu Steatit (i modellerna 200 och... Läs mer...
  • Alltid fri frakt
  • Full returrätt
  • Trygg e-handel
  • Betala efter 14 dagar
Från 384:- /mån

Rek. pris:10 560:-
Du sparar: 1 584:-

Vårt pris: 8 976:-

Erbjudandet gäller t.o.m. 19/08

st

Köp nu!

  • Leveranstid - 7-10 arbetsdagar
  • Alltid fraktfrit inom sverige - Full returrätt 30 dagar
    Kunnig kundtjänst - Snabba leveranser
 
Mer information

Varmvattenberedare för villan. Storsäljaren med valfritt korrosionsskydd.

COMPACT är den rätta lösningen för de flesta villahushåll. Den finns i två modeller; 200 och 300, där de två har tre olika korrosionsskydd (emalj, koppar, rostfritt) att välja på.

För kalkhaltigt vatten finns beredaren COMPACT-Cu Steatit (i modellerna 200 och 300) som är speciellt lämpad för detta.

COMPACT-serien är som gjord för att smälta väl in i hemmiljön. Den minsta modellen är perfekt att placera under arbetsbänken i köket, medan de största passar utmärkt i grovköket eller tvättstugan.

Beredaren har ett ytterhölje av stålplåt och med väl tilltagen fot som möjliggör dold rörinstallation (både från golv, tak och sidan).

Vattenmagasinet består av antingen en behållare helt i rostfritt stål eller en stålbehållare med invändigt korrosionsskydd av koppar eller emalj. Isoleringen består av freonfri, formgjuten polystyren (EPS) för bästa värmeisolering.

Varmvattenberedaren ansluts till 400 V 2-fas (ger effekt 3 kW), alternativt 230 V 1-fas (ger effekt 1 kW), men kan också fås i 3-fas utförande med effekten 6 kW.

Försedd med en komplett ventilutrustning, bestående av blandningsventil, avstängnings-/ backventil, säkerhetsventil med avtappningsfunktion.

Termostaten är inställbar upp till 80°C.

Volym: 185 l

Höjd: 1310mm, Bredd: 600mm, Djup: 615mm

Skriv ett omdöme

Nibe Compact 200

Nibe Compact 200 varmvattenberedare

Skriv ett omdöme

 
Frågor om produkten
Ditt namn

Din epost

Din fråga

Vänligen svara på frågan nedan
5 + 9 =
FRÅGA: HÖRDE TALAS OM ATT MAN KUNDE KOPPLA VARMVATTENBEREDAREN TILL GOLVVÄRMEN, SÅ ATT SLINGORNA GICK RUNT FRÅN BEREDAREN OCH TILL TAPPSTÄLLE. hUR STOR KAPACITET KLARAR DENNA AV I SÅ FALL?

SVAR: Hej! Det är inte lämpligt att ansluta en varmvattenberedare till golvvärmen då det blir ett VVC system. VVC system är inte godkänt enligt Säkert Vatten. Skulle man göra en sådan installation ändå kommer det att krävas en hel del artiklar ytligare och det går inte att säga hur stor kapacitet den skulle ha.

Nyligen visade produkter

Menu

Nyligen visade produkter